Informatieavond ongelijkvloerse kruisingen N14

08-10-2018

Donderdag 18 oktober organiseert Rijkswaterstaat een informatieavond over de planuitwerking van ongelijkvloerse kruisingen op de N14 en de bereikbaarheid van Leidschendam-Voorburg en Den Haag.

Het project A4 Haaglanden-N14 komt voort uit de Rijksstructuurvisie A4 Passage Den Haag en Poorten & Inprikkers. Deze informatieavond staat in het teken van de planuitwerking van de ongelijkvloerse kruisingen en de bereikbaarheid van Leidschendam-Voorburg en Den Haag.

In dit kader heeft­ Rijkswaterstaat nieuwe varianten ontworpen en verder uitgewerkt. De doorstroming van het verkeer op de N14 is leidend bij de varianten. De varianten worden beoordeeld aan de hand van schillende criteria, waaronder doorstroming, inpasbaarheid en kosten. Tijdens de informatieavond leggen we de varianten, samen met de beoordeling, graag aan u voor.

Waar en wanneer

Donderdag 18 oktober van 19.00 tot 21.30 uur. U kunt op elk gewenst tijdstip binnenlopen.
Adres: Fletcher Hotel, Weigelia 22, 2262 AB, Leidschendam.

Programma

De bijeenkomst bestaat uit een informatiemarkt en een plenair gedeelte. Om 19.30 en 20.30 uur vindt er een presentatie plaats. Op de informatiemarkt vindt u informatie over het project en de procedure. Vertegenwoordigers van Rijkswaterstaat beantwoorden uw vragen.