Aanmelden voor de nieuwsbrief

 

Contact

Via e-mail
Stel uw vraag

 

Telefonisch
0800 - 8002

 

 


Snel naar...

Bekijk het traject
Stel uw vraag
Bekijk documenten
Vertel wat we beter kunnen doen
Aanmelden als gebruiker

 

Klik op de kaart het bekijk het traject. 

A4 Haaglanden-N14

De regio Den Haag (Haaglanden) moet een aantrekkelijk gebied blijven voor bedrijven. Inwoners moeten hier prettig kunnen wonen. Om dat te realiseren, is het belangrijk dat de regio goed bereikbaar blijft.

Rijkswaterstaat en de bestuurlijke partners in de regio Haaglanden nemen daarom een aantal maatregelen op de A4 Haaglanden-N14. Het doel: het verbeteren van de doorstroming op de A4 en de N14 en de bereikbaarheid van de regio Den Haag.

Deze interactieve website is bedoeld voor alle belanghebbenden en geïnteresseerden. U blijft op de hoogte, kunt vragen stellen en uw mening geven.

Presentaties en factsheets informatieavonden N14

Bekijk via onderstaande links de factsheet en presentatie van de informatieavond op 6 december
Variant 12
Presentatie

Bekijk via onderstaande links de factsheets en presentatie van de informatieavond op 18 oktober
Variant 1
Variant 5
Variant 8a
Presentatie

 

 

Actief meedenken

Wilt u met ons meedenken? Hiervoor moet u inloggen op deze website. Als u nog geen account heeft, dient u zich eenmalig te registreren. Wij reageren doorgaans binnen 3 werkdagen of zoveel eerder als mogelijk. U kunt ook contact met ons opnemen via de gegevens op de contactpagina.

Privacy: Persoonsgegevens die u op deze website opgeeft, gebruikt de Rijksoverheid alleen voor het doel waarvoor u ze heeft gegeven, zie https://www.rijksoverheid.nl/privacy